Johnny A. Solbu

Overtagelse av programvareprosjekter

Postet 02 januar, 2017 av Solbu i Gnu-Linux

I de siste par år har jeg gått å tenkt på at noen av programmene jeg ofte bruker kan bli droppet fra Gnu-Linux-distribusjonene fordi det er ingen utviklere som vedlikeholder de. I desember tenkte jeg å i det minste forsøke å gjøre noe med to programmer jeg bruker mye: Grip og listadmin. Fra før har jeg overtatt Fryktelig Fin Faktura.

I Fri programvarebevegelsen heter det seg at de som er intereserte i en ting gjerne er de eneste som gidder å ta jobben med å lage og vedlikeholde et prosjekt som løser det de er intereserte i. Så jeg har nå påtatt meg å i det minste forsøke å gjøre noe med de nevnte prosjektene. Det finnes flere frie CD-rippere som gjør jobben vel så bra som Grip, men vi er flere som synes nettopp Grip er det som fungerer best for oss. Enten fordi vi liker måten Grip løser jobben på, eller fordi vi bare er vant til at det er slik det gjøres. Men med listadmin så er det ikke noe annet verktøy som gjør jobben listadmin løser.

Så dersom du vil bidra til noen av de nevnte prosjektene, så er hjelp veldig velkommen.

Når Gud kommer på besøk

Postet 24 august, 2014 av Solbu i Livserfaring

Noen ganger er alt som skal til for å forandre livet til noen at man drar dit på besøk.

11 mai 2013 ble starten på en rekke begivenheter som ledet til at livet mitt ble snudd på hodet. En venn kom på besøk natt til 11 mai, og introduserte meg ...

Read more

Play World of Warcraft and become a terrorist

Postet 28 juni, 2006 av Solbu i Terror

Taken from <http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html;?topicId=11211166&sid=1> -- 2006-08-28

This … is going to be a long one. And believe it or not, it's a 100% true story. Its relation to World of Warcraft will not be immediately apparent.

It all started when I got out ...

Read more

Hvorfor griper ikke Gud inn

Postet 02 mai, 2003 av Solbu i Kristenlivet

Billy Graham`s datter Anne Graham, ble intervjuet på nasjonal TV i USA på «The Early Show». Jane Clayson spurte henne: «Hvordan kunne Gud tillate terrorist-angrepene på World Trade Center i New York?»

Anne Graham gav et ekstremt gjennomtenkt og innsiktsfullt svar. Hun sa: «Jeg tror at Gud er oppriktig ...

Read more

Ord til ettertanke

Postet 02 mai, 2003 av Solbu i Kristenlivet

Michael er den typen du elsker å hate. Han er alltid i godt humør og har alltid noe positivt å si. Når noen spurte ham hvordan han hadde det, svarte han: «Hvis jeg hadde det bedre ville jeg vært tvillinger». Han var en naturlig inspirator. Hvis en av de ansatte ...

Read more